Galatasaray'da 'Nisan' alarmı

Galatasaray'da 'Nisan' alarmı

SPOR Haberleri

Kötü günler geçiren sarı-kırmızılılarda Nisan ayı, gerek futbol takımı gerekse yönetim cephesinde belirleyici bir dönem olacak

Sıkıntılı günler yaşamaya devam eden Galatasaray'ı çok zorlu bir nisan ayı bekliyor. 6 Nisan'da yapılacak olan olağan mali genel kurulda üyeler, erken seçime gidilmesi için Başkan Ünal Aysal'ı terletecek. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden, Süper Lig'de de şampiyonluk şansını çok azaltan Galatasaray'ın genel kuruldan bir gün önce Fenerbahçe ile oynayacağı derbi karşılaşması da büyük önem taşıyor. Ezeli rakip karşısında alınacak galibiyet hem prestij hem de şampiyonluk şansının sürmesi açısından büyük önem taşıyacak. Türkiye Kupası'nda da Arena'da yapılan ve 2-2 Bursaspor karşılaşmasının rövanşı da yine nisan ayında oynanacak.

İlk kez bu kadar sıkıntılı

Futbol takımının alacağı sonuçlara endekslenen sarı-kırmızılı camiada olağan mali genel kurulun da çok hareketli geçmesi bekleniyor. Alınan kötü sonuçların yanı sıra kulüpte aşırı borçlanma başkan Ünal Aysal'ın elini zayıflatan nedenler olarak ortaya çıkıyor. Yönetim içinde yaşanan kavgalar ve huzursuzluk sebebiyle sarı-kırmızılıların başkanı, ilk kez genel kurula bu kadar problemle girmiş olacak. Eski başkanlardan Adnan Polat'a iade-i itibar oylaması yaptıracak olan Aysal'ın bu kararına muhalefet tepkisi artıyor. Bir anlamda Galatasaray'da nisan ayı gerek futbol takımı gerekse yönetim cephesinde belirleyici bir dönem olacak. nbsp;Bahadır nbsp;ÇOKİŞLER


Ergün: Abdurrahim nbsp;Albayrak değilim
Florya'ya atanan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, futbol şube sorumluluğunu üstlenmediğini söyledi. Ergün, "Ben Abdurrahim Albayrak değilim. Başkanımız yaşça ve idari açından da tecrübeli bir yönetici olduğum için benden rica etti. Zaman zaman Florya'da olup takımla ilgili sorunları dinlemeye ve bunlara çözüm aramaya çalışacağım. Bunu bir koçluk, mental açıdan yol göstericilik olarak tarif edebiliriz" dedi.


Kozak: G.Saray'ın nbsp;rakibi Beşiktaş'tır

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Florya'ya yönetici atanmasının büyük yanlış olduğunu söyledi. Çarpıcı açıklamalar yapan Kozak, "Galatasaray'ın rakibi artık Fenerbahçe değil, Beşiktaş'tır. Roberto Mancini'nin günahı yok, nereye geldiğini bilmiyor. Fatih Terim'i gönderdik, başımıza gelmeyen kalmadı. Çare kesinlikle Abdurrahim Albayrak'tır. Ujfalusi ne yapar bilen var mı?" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...