Galatasaray'da Nani sevdası yeniden alevlendi

Galatasaray'da Nani sevdası yeniden alevlendi

SPOR Haberleri

Galatasaray, ara transferde kan değişikliğine gidiyor. Sneijder kesin yolcu, Nani için ManU'ya teklif gidiyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray 'ın kapısından dönen Manchester United 'ın yıldızı Nani tekrar gündeme geldi. İngiliz basını, Mancini'nin transfer döneminde rotasını Premier Lig'e çevireceğini ısrarla vurgu yaparken, kulislerde de sarı-kırmızılıların Drogba gibi kaliteli bir oyuncuyu takıma kazandırmak istediği yüksek sesle konuşulmaya başladı. İsmi ön plana çıkan ilk isim ise Portekizli Nani oldu.

BONSERVİSİNE SNEİJDER FORMÜLÜ

Bonservisi 15 milyon euro'yu bulan Nani için Sneijder önemli rol oynayacak. Nani ile Sneijder ya takasta kullanılacak ya da Hollandalı yıldız satılarak buradan gelen parayla Portekizli oyuncu alınacak. Fotomaç'ın haberine göre; Sezon başında başkan Ünal Aysal'ın bizzat ilgilendiği Nani, yabancı kontenjanı boşaltılamadığı için alınamamıştı. Başkan Aysal bekleneni veremeyen Sneijder'i Mancini'nin de istememesi üzerine ara transferde Nani için daha ciddi tekliflerle İngiliz ekibin kapısını çalacak.

MOYES'İN GÖZÜNDEN DÜŞTÜ

Nani 2010-11 sezonunda 49 maçta forma giyerek en iyi dönemini yaşamıştı. O sezon 10 gole imza atan 26 yaşındaki Portekizli futbolcu bu sezon ise 7. haftası geride kalan Premier Lig'de 4 maçta görev alabildi. Nani, 4 maçta gol atmayı başaramadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...