Galatasaray'da Muslera şoku

Düzenleyen:
Galatasaray'da Muslera şoku

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Copa America turnuvası nedeniyle Fenerbahçe'yle oynanacak Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyecek.

Rıdvan Dilmen, Fernando Muslera'nın Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyeceğini söyledi. NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fernando Muslera'nın, 26 Mayıs'ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyemeyeceğini söyledi.

COPA AMERICA DARBESİ

Dilmen, Galatasaray'ın Uruguay'dan izin alamadığını ve Muslera'nın Copa America'da forma giyeceğini belirterek, bu durumun Fenerbahçe için de bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Rıdvan Dilmen ayrıca, Uruguay'ın Şampiyonlar Ligi için Atletico Madridli Diego Godin'e izin vermesi durumunda Muslera'ya da izin vermesi gerektiğini, aksi durumun Galatasaray'a büyük haksızlık olacağını belirtti.

İLK MAÇI 6 HAZİRAN'DA

Uruguay formasıyla Copa America'da mücadele edecek olan Fernando Muslera, ilk maçında 6 Haziran'da Meksika karşısına çıkacak. Muslera'nın takımı Uruguay ayrıca, Venezuela ve Jamaika ile de mücadele edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...