Florya'da bayram: Galatasaray'da moraller tavan

- Güncelleme:
Florya'da bayram: Galatasaray'da moraller tavan

Spor Haberleri

Okan Buruk oyuncularıyla yaptığı görüşmede şampiyonluğa çok yaklaştıklarını söyledi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Harika bir sezon geçiren, 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan, puan farkını açan Galatasaray son virajda yaptığı beklenmedik kayıplarla baskıyı üzerinde hissetmeye başlamıştı. Fakat dün Fenerbahçe’nin Giresun’a takılmasıyla takım neşelendi. Zorlu Başakşehir maçı öncesi hafta boyunca oyuncularıyla ilgilenen Okan Buruk rakibinin dünkü beraberliği sonrası futbolcularıyla birlikte büyük moral depolarken Başakşehir karşısında galibiyet istedi. 

HEPSİNİ KAZANALIM

Maçın ardından takımla görüşen Buruk, “İki haftadır kendi oyunumuzun uzağındayız. Ama neler yapabildiğimizi sezon boyunca gösterdik. İlk yarıda Başakşehir karşısındaki oyunu taraftarımız önünde de tekrarlamalısınız. Şampiyonluktan hiç şüphem yok. Her şey bizim elimizde. F.Bahçe takıldı. Hesap basit; Başakşehir ile birlikte bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız’’ dedi.

14 MAÇLIK SERİ

Lider Galatasaray'ın bu sezon iç sahada farklı bir üstünlüğü var. Bu sezon ligde Nef Stadı'ndaki tek yenilgisini 2. haftadaki Giresunspor maçında yaşayan sarı kırmızılı takım, daha sonra rakiplerini konuk ettiği 14 maçta 12 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...