Galatasaray'da Menez sesleri

Galatasaray'da Menez sesleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jeremy Menez ile ilgilendiği iddia edildi. Ancak Roma, Juventus ve Monaco da talipler arasında.

Galatasaray'ın devre arasında transfer yapması beklenen bölgelerden olan kanat mevkisinde yeni bir isim ortaya atıldı. İtalyan basınının haberine göre sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'in yetenekli hücumcusu Jeremy Menez ile ilgilenen kulüpler arasında. Sözleşmesi 2014 Haziran'da bitecek olan Fransız futbolcu için birçok kulüp de nabız yokluyor. Menez ile Roma, Juventus ve Monaco gibi kulüplerin ilgilendiği ifade ediliyor. Hücumda bol alternatifi bulunan Paris ekibinin Menez'i gözden çıkarabileceği ifade ediliyor. Kadrosunu Edinson Cavani ile güçlendiren Başkent kulübü, hücum bölgesinde Ezequiel Lavezzi, Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Javier Pastore gibi önemli isimlere sahip.
FRANSIZLAR "GALATASARAY" DİYOR
Fransızlar ise, Jeremy Menez'e talip sadece iki kulüp olduğunu ve bunların Galatasaray ile Juventus kulüpleri olduğu belirtildi. Menez'in daha fazla forma giymek istediğini belirten yerel basın, Juventus'un da kalabalık hücum hattı olması nedeniyle Menez'in sarı kırmızılıları en önemli opsiyon olarak görüyor. nbsp;
İlk 11'de geçen sezonki gibi düzenli olarak forma giymeyen Menez'in başka bir kulübe gideceği ve bu yüzden Paris'in yeni sözleşme teklifini kabul etmeyeceğ yazıldı.. 26 yaşındaki futbolcu yüksek sürati ve tekniğiyle biliniyor. Fransız futbolcu ile ocak ayında Bosman kuralları gereği istediği kulüple bonservis ödemeden imza atacak. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...