Galatasaray'da Lucas Torreira şoku! Uruguaylı oyuncunun sakatlığı can sıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da Lucas Torreira şoku! Uruguaylı oyuncunun sakatlığı can sıktı
SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira'nın en az 20 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı oyuncu için resmi siteden açıklama yaptı.

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak teknik ekibi korkuttu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Torreira'nın iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edildiği açıklandı. Uruguaylı futbolcunun Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına yetişmesi zor görülüyor.

GALATASARAY'DAN TORREIRA AÇIKLAMASI

Galatasaray Futbol A takımımızın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan oyuncumuz Lucas Torreira’nın bugün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır.

Galatasaray'da Lucas Torreira şoku! Uruguaylı oyuncunun sakatlığı can sıktı

TORREIRA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sakatlığı bulunan Torreira, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak taraftarlara mesaj verdi.

Uruguaylı oyuncunun sahalara daha erken dönmek için ekstra çalışmalar yaptığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...