Galatasaray'da kemerler sıkılacak

Galatasaray'da kemerler sıkılacak

SPOR Haberleri

Kulüpte personel ve araç sayısı azaltılacak, izinlerin tamamının kullanılması şartı getirilecek.

Galatasaray'ın eylül ayı olağan divan kurulu toplantısı dün yapıldı. Başkan Ünal Aysal ekonomik anlamda alınacak tedbirleri bütün detayları ile ortaya koydu. nbsp;Sarı-kırmızılıların başkanı, sürdürülebilir ekonomik şartlar için radikal kararlar aldıklarını söyledi. İşte Aysal'ın açıkladığı önlemler: 1- Kısa vadede yüzde 25 oranında personel tasarrufu sağlanacak. 2-Kulübümüzün ve bağlı şirketlerinin ulaşım hizmetlerinde kullanılan araç sayısı yüzde 60 oranında düşürülecek, 3-Çalışanların yaş sınırı 65 olacak, 4-Personel izinleri nakde dönüştürülmeyerek o yıl içinde kullanılması mecburiyeti getirilecek.
Projeleri de açıkladı
Ünal Aysal, kulübü ekim ayında olağanüstü seçime götürerek GS Global adı verilen projeyi onaya sunacak. Buna göre 1-Kız ve erkek basketbol takımı yeni kurulacak bir çatı altında birleştirilecek. Futbolda olduğu gibi kendi imkanları ile kulübe yük olmadan başarılar sürdürülerek, yurt içi ve yurt dışı gelir imkanlarına kavuşturulacak. 2-Kulübün gayrimenkulleri, bir gayrimenkul yatırım ortaklığı bünyesi altında toplanarak, projelendirilecek ve buradan doğacak katma değerler kulübe temettü olarak kazandırılacak. 3-G.Saray'ın marka değerini devamlı gelir ve kâra dönüştürmek için yurt dışındaki büyük markalarla, ortaklar ve girişimler bazında farklılık oluşturulması hedeflenecek.
Sponsor açıklanacak
Başkan Ünal Aysal, forma sponsorluğu konusunda 1 hafta içinde açıklama yapacaklarını belirterek, "Sadece bu sene geçerli olacak bir formül kullanacağız. Sonrası için de 5 yıllık bir sponsorluk çalışması konusunda önemli bir yol katettik. Bugün 17 milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray sosyal medya portalımızın ticari bir yapıya döndürülmesi projemiz başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.
Aysal: Bıçak kemiğe dayandı nbsp;
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TFF'ye sert şekilde yüklendi. Artık bıçağın kemiğe dayandığını söyleyen Aysal, "Spor yapma ve yarışma ortamımızı karabasana çeviriyoruz. Şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende, fanatizm ve holiganizm kokan pislikten bir an önce kurtulmalıyız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...