Galatasaray'da istifa depremi: Köksal Ünlü de bıraktı

Düzenleyen:
Galatasaray'da istifa depremi: Köksal Ünlü de bıraktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in ardından genel sekreterlik görevinde olan Köksal Ünlü de istifa ettiğini duyurdu. Ünlü'nün, yönetim kuruluna istifa dilekçesini sunduğu öğrenildi.

Dün, spor camiasının gündemine bomba gibi düşen istifa haberleri bugün doğrulandı. Galatasaray yönetimind eyaşanan depremin ardından; ilk önce başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in istifası duyuldu. Ardından, adı istifa edecekler arasında anılan kulüp genel sekreteri Köksal Ünlü de istifa ettiğini duyurdu.

Köksal Ünlü'nün yaptığı açıklamada da şöyle:

Değerli dostlar; 22 Haziran 2021'den bugüne şeref ve onur duyarak sürdürdüğüm Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerimden kendi irademle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa gerekçem; son dönemde Yönetim Kurulu içinde yaşamakta olduğum idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklardır. 

Sarı kırmızı renklere gönül vermiş herkesin bilmesini isterim ki 6 ay boyunca görevimi Galatasaray'a yakışan şekilde ifade ettim ve bence bazen böyle bir istifa da Galatasaray'a hizmettir. Çocukluk aşkıma olan sevdam yaşadığım müddetçe baki kalacak...

Başkanımız ve Yönetim Kurulu'na sonsuz başarılar dilerim.

Saygılarımla.

 

Galatasaray'da istifa depremi: Köksal Ünlü de bıraktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...