Galatasaray'da gidecekler netleşiyor! Okan Buruk'un kadrosunda o isimler yok

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da gidecekler netleşiyor! Okan Buruk'un kadrosunda o isimler yok

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Yeni sezonda kadrosuna kattığı flaş isimlerle gündem olan Galatasaray'da gözler gidecek isimlere çevrildi. Okan Buruk'un fazla forma şansı vermediği isimler ayrılık için gün sayıyor.

MUTLUHAN YILDIZ'IN HABERİ - Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezona da iddialı giriyor.

Wilfried Zaha, Angelino, Halil Dervişoğlu, Mauro Icardi ve Bakambu'yu transfer eden Sarı-kırmızılılar, hedefini Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olarak belirledi.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez lig şampiyonu olmak isteyen Aslan, Avrupa sahnesinde de özlenen günlerine geri dönmek istiyor.

Galatasaray'da gidecekler netleşiyor! Okan Buruk'un kadrosunda o isimler yok

GALATASARAY'DA GİDECEKLER BELLİ OLUYOR

Kadroya dahil olan yıldız isimler sonrası gözler ayrılacaklar listesine çevrildi.

Geçen sezon kadroda şans bulmakta zorlanan Yusuf Demir başta olmak üzere Yunus Akgün, Dubosi ve Baran Aksaka, Hamza Akman'ın yeni sezonda takımdan ayrılmak ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Yeni transferler sonrası süre alması zorlaşan oyuncuların Okan Buruk ile son kez görüşerek kariyeri hakkında bir tercih yapacağı öğrenildi.

Dubois'in bonservisiyle Baran Aksaka, Yusuf Demir, Yunus Akgün, Baran Aksaka ve Hamza Akman'ın ise kiralık olarak ayrılması bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...