Galatasaray'da flaş gelişme! Selçuk İnan...

Düzenleyen:
Galatasaray'da flaş gelişme! Selçuk İnan...

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı takım yeni sezona flaş transferlerle girmeye hazırlanırken, şok bir haber kaptan Selçuk İnan'dan geldi.

Galatasaray'da büyük şok... Başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen takım kaptanı Selçuk İnan'ın, takımdan ayrılmak istediği ve bu kararını ilettiği iddiası ortalığı salladı...

ŞARTLI EVET...
Son yıllarda Galatasaray'daki performansı tartışılan Selçuk İnan, yıllık 2,9 milyon Euro ve 25 bin Euro da maç başı ücret alıyordu.  32 yaşında olması ve yüksek yıllık ücreti nedeniyle yöneticiler de Selçuk İnan'ın gönderilmesine sıcak bakıyor. Özbek, tecrübeli oyuncunun alacaklarından vazgeçmesi durumunda sözleşme feshine onay verecek. 

Galatasaray'da flaş gelişme! Selçuk İnan...
GİTMEK İSTİYORSAN AYRILABİLİRSİN
Taraftarların daha fazla takımı ve kendisini yıpratmaması için "Gerekeni yapıp, ayrılabilirim" diyen Selçuk'u o anda başkan Özbek'in sakinleştirmiş ve birlikte devam edeceklerini söylemişti. Ancak bir kaç gün sonra Başkan Özbek'in Selçuk İnan'a "Gitmek istiyorsan, gidebilirsin" dediği öğrenildi.

BURAK'LA YENİDEN BULUŞACAKLAR
Bunun üzerine Galatasaray'dan ayrılmayı gündemine alan Selçuk'un Trabzonspor'u istediği belirtildi.   Dün Burak'la anlaşan bordo-mavililer, Selçuk İnan'ı da kadroya katarak efsane ikiliyi yeniden Trabzon'da buluşturmayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...