Galatasaray'da 'dev' heyecan: Herkes Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Galatasaray'da 'dev' heyecan: Herkes Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Aslan için yarın Şampiyonlar Ligi’nde heyecan Kopenhag maçıyla başlıyor. Bu heyecan en tepeden en alta kadar yansımış durumda.

Başkan Dursun Özbek, “Galatasaray, yaklaşık 40 milyon avroluk bütçeyle mücadele verirken rakiplerin bütçesi 250 milyon avro. Ama Galatasaray’ın misyonu bütçeyle değil. Biz takım olarak alışık olduğumuz Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Taraftarımızı ve tüm Türk halkını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kopenhag maçına hazırız ve başarılı bir sınav vereceğimizden de eminim” ifadesini kullandı.

HER ŞEY MUHTEŞEM

Teknik direktör Okan Buruk, İcardi ve Mertens de uefa.com’a konuştu. “Marşı duyunca tüylerim diken diken oluyor” diyen Buruk “Orada maçların kalitesi inanılmaz yüksek. Sahneler muhteşem. Hakemler muhteşem. Futbolcular muhteşem. ‘Şampiyonlar Ligi’ dediğimiz zaman bile heyecanlandırıyor. Ve ben G.Saray’ın genlerinde olduğu gibi kazanmaya odaklıyım” dedi. İcardi ise “İlk hedefimiz gruptan çıkmak ve bunun için takım olarak inanmamız gerekiyor” diye konuştu. Mertens de taraftarın ve kulübün tutkusunun muhteşem olduğunu söyledi.

SİZ NE DİYORSANIZ O

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk konusunda camiaya müjde verdi. “Okan Buruk, küçük yaşlardan itibaren Galatasaray’da futbol oynamış birisi. Geçmişi başarılar ile dolu olan bir spor insanı” diyen Özbek “Okan Hoca bizim çocuğumuz. Galatasaray’ın çocuğu. Kendisi ile sözleşme konusunu konuştuk. Kendisi; ‘Başkanım siz ne diyorsanız o dur’ cevabını verdi.” 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...