Galatasaray'da değişim rüzgârları esmeye devam ediyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da değişim rüzgârları esmeye devam ediyor

SPOR Haberleri

Geçen sezonki başarısızlık sonrası “Bu benim takımım değil” diyen Hırvat teknik adam, başta Sneijder olmak üzere 30 yaş üstü oyuncuları gözden çıkarıp takımı yeniledi

Galatasaray, yarın oynayacağı Östersunds maçıyla sezonun ilk resmî karşılaşmasına çıkacak. Bu maça sayılı saatler kala takımda yaşanan değişim de göze batıyor. Geçen yıl Riekerink’ten takımı devraldığında kötü sonuçlar karşısında “Bu benim takımım değil” diyen Tudor, sarı-kırmızılı takımı baştan aşağı yeniledi. Hırvat çalıştırıcının sezon bitmeden yönetime sunduğu rapor birer birer uygulamaya konuldu. Tudor, takımda 30 yaş üzeri birçok oyuncu ile yolların ayrılmasını istemişti. Daha önce Japon kulübü Kobe ile anlaşan Podolski ve sözleşmesi sona erdikten sonra Başakşehir ile anlaşan Chedjou takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Sabri Sarıoğlu ile yola devam etmeyeceğini tecrübeli yıldıza iletti ve kendisine kulübe verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Tudor, Hakan Balta ve Nigel de Jong’u Slovakya kampına götürmedi.
Sneijder’siz bir takım
Tudor, Bruma’nın Leipzig’e transferine onay verdi. Ayrıca Cenk Gönen Malaga’ya, Semih Kaya da Prag’a doğru yelken açtı. Şimdi sarı-kırmızılılarda Benfica’nın transfer gündeminde olan Sinan Gümüş için ise pazarlıklar devam ediyor. Kiralıktan dönen oyuncular Tarık Çamdal, Emrah Başsan ve Donk’un antrenman performansını takip eden Tudor’un yönetime bir rapor sunacağı ancak düşüncesinin olumsuz olduğu ifade ediliyor. Tudor’un kafaya taktığı en önemli isim ise Wesley Sneijder. Hollandalı yıldız her ne kadar sağlık kontrolünden geçip bireysel çalışmalara başlasa da Hırvat hocanın planları arasında yer almıyor. Yönetim ile Sneijder arasında tam bir satranç oynanıyor. Yönetim Hollandalıdan ağrısız sızısız ayrılmak, Sneijder de 4,5 milyon avroluk alacağını cebine koymak peşinde. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...