Galatasaray'da büyük transfer operasyonu!

Galatasaray'da büyük transfer operasyonu!

SPOR Haberleri

Ligde zirve yarışını sürdüren ve Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile kritik bir rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı.

Devre arasında Mancini'nin istekleri doğrultusunda 9 yeni ismi kadrosuna katarak takımda gençleştirme operasyonu yapan Galatasaray'da scout ekibi sezon sonunda yapılacak transferler için dünyanın her yerinde oyuncu izliyor. Takıma yeni isimler kazandıracak olan sarı kırmızılıların hedefinde önemli oyuncular var.


Scout ekibi harıl harıl çalışıyor
Galatasaray'da son yıllarda büyük önem verilen scout sistemi meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Özellikle Alex Telles transferiyle kendini kantlayan Galatasaray scout ekibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mancini'ye sezon sonunda detaylı bir liste verme k için hazırlık yapan ekip son günlerde çok meşgul. Avrupa'nın önemli liglerinde maçlar izleyen oyuncu izleme komitesi, Belçika Ligi'ni göz hapsine almış durumda. eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...