Galatasaray'da büyük temizlik

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'da büyük temizlik

SPOR Haberleri  / Sabah

Tuzla yenilgisinin ardından yönetim düğmeye bastı. Sigthorsson ile birlikte Chedjou ve Hamit’in de bileti kesildi. Cavanda ve Josue topun ağzında... Jem Paul, Umut Gündoğan ve Endoğan da gönderiliyor

Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'dan alınan ağır yenilginin ardından Galatasaray yönetimi, büyük temizlik harekatına başladı. Sarıkırmızılılar, Sigthorsson'la birlikte Hamit ve Chedjou'nun da sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Yönetim ayrıca Tuzla maçında kırmızı kart gören Chedjou'ya 200 bin, Yasin'e ise 100 bin Euro para cezası kesti. (Toplam 1.1 milyon TL). Yasin, kendisine ulaşan bir tebliğ olmadığını söyledi. Sözleşme gereği oyuncuya tek seferde garanti ücretinin yüzde 10'undan fazla ceza verilemiyor.

MENAJERLERİ KULÜBE ÇAĞRILDI
SALİH Dursun'u Antalyaspor'a yollayan Cimbom, Çaykur Rizespor'un geri yolladığı Emrah Başsan ve Kanada'dan dönen Lucas Ontivero'yu da gönderecek. Yatarak para kazanan Jem Paul Karacan, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'nin de bileti kesildi. Jem Paul ve Endoğan'ın sözleşmeleri feshedilecek... Umut ise 1.Lig takımı Manisaspor'a gidecek. Operasyon bunlarla sınırlı kalmayacak... Sezon başında Trabzonspor'dan alınan Cavanda ve Porto'dan kiralanan ancak performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan Josue de topun ağzında. İki oyuncunun da menajerleri, görüşme amacıyla kulübe çağrıldı. Josue ligde biri ilk 11 olmak üzere 9 karşılaşmada forma giyerken, Sabri'nin yerine alınan Cavanda ise bir maça ilk 11 olmak üzere Süper Lig'de sadece 5 maçta görev aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...