Galatasaray'da Aydın Yılmaz fırtınası

Galatasaray'da Aydın Yılmaz fırtınası

SPOR Haberleri

Galatasaray, Kardemir Karabükspor hazırlıklarını U19 Takımı ile yaptığı maçla sürdürdü. Aydın Yılmaz atıığı 3 golle yıldızlaştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde U19 Takımı ile yaptığı maçla sürdürdü. Milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yer almadığı antrenman maçına A Takım; Aykut Erçetin, Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Hakan Balta, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Engin Baytar, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak ve Nordin Amrabat 11'i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısını Aydın Yılmaz'ın iki ve Nordin Amrabat'ın bir golüyle 3-0'lık skorla önde tamamlayan Galatasaray A Takımı, ikinci yarıda Aydın Yılmaz ile bir gol daha bularak antrenman maçından 4-0 üstün ayrıldı. Öte yandan; Hamit Altıntop, tedavisinin ardından salonda ve sahada çalışmalarını sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...