Galatasaray'da anlaşma tamam! 3 yıllık imzalıyor

Galatasaray'da anlaşma tamam! 3 yıllık imzalıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, sezonu iki kupa ile kapatan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile dün ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Dursun Özbek, sözleşmesi sona eren başarılı teknik adamla akşam saatlerinde bir araya gelerek, kendisinden memnun olduklarını ve devam etmek istediklerini iletti. Hamzaoğlu, kendisine gösterilen yaklaşıma teşekkür ederek, boş mukaveleye imza atmaya hazır olduğunu bildirdi.


Taraflar 3 yıllık yeni bir kontrat konusunda prensip anlaşmasına varırken, başta Sneijder ve Melo'nun durumu olmak üzere transferde izlenecek politikayla ilgili de görüşmelerin devam edeceği belirtildi. Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için yarın Berlin'e gidecek olan Hamza Hamzaoğlu ile önümüzdeki hafta başından itibaren yeniden bir araya gelecek olan Özbek'in, hocasının vereceği transfer raporuna göre çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa'nın transferinin her an gerçekleşebileceği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...