Galatasaray'da aile saadeti yaşanıyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da aile saadeti yaşanıyor

SPOR Haberleri

Östersunds faciasında bile Tudor’un arkasında duran, uçakları indiren yönetim, takımı başka bir havaya sürükledi. “Haydi omuz omuza” denilerek ailelerle birlikte Boğaz keyfi yapıldı.

Burhan Can TERZİ
 
Çok uzun bir “Kış” gören Galatasaray yönetimi sonunda baharı yaşamaya başladı... Şampiyonluk dönemlerinde görülen birlik beraberlik ortamı yeniden sarı-kırmızılı kulüpte sağlandı. Sezon öncesi Östersunds hezimetiyle büyük bir şok yaşayan Cimbom’da teknik direktör Igor Tudor’un arkasında duran ve isteklerini bir bir yerine getiren başkan Dursun Özbek ortaya çıkan bu tabloda aslan payının sahibi oldu. Kayseri ve Osmanlıspor galbiyetleriyle tüm kara bulutlar ortadan kalkarken, takımı iyece havaya sokmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim dün teknik heyet, futbolcular ve ailelerini bir araya toplayarak bir organizasyon düzenledi.
 
Rutin hâle gelecek
 
Galatasaray futbol takımı bünyesindeki isimlerle aile fertlerini toplayan yönetim bir tekne tutarak, Boğaz keyfi yaptı. Son derece eğlenceli vakit geçiren sarı-kırmızılılar “omuz omuza” diyerek birbirlerine şampiyonluk sözü verdi. Yönetimde de tamamen bütünlük sağlanırken, sportif direktör Cenk Ergün de tekne turunda hazır bulundu. Kulüp yetkilileri bu tür organizasyonların sezon içinde rutin hâle geleceğini bildirdi. Galatasaraylıların isteği ise bu tablonun uzun vadeli olması ve bozulmaması...       
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...