Galatasaray'da 4 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin biletini kesti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da 4 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin biletini kesti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda yapılan transferlerde tam isabet sağlayamadı. Teknik direktör Okan Buruk'un en az 4 oyuncunun ayrılmasına izin vereceği öğrenildi. İşte o futbolcular...

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Galatasaray'da gözler devre arasına çevrildi. Tottenham'dan büyük umutlarla kiralanan Tanguy Ndombele başta olmak üzere Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu ve Victor Nelsson'un takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Fiziksel görüntüsü ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Ndombele'nin kiralık sözleşmesini feshetmeyi düşünen Sarı-kırmızılıların, fazla forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu için de gelen kiralık teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Galatasaray'da 4 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin biletini kesti

HALİL DERVİŞOĞLU'NA KİRALIK TEKLİFLER VAR

Ligde sadece 42 dakika şans bulan milli oyuncunun Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde yer alıyor.

Halil, 500 bin euro karşılığında İngiltere Championship ekibi Brentford'dan transfer edilmişti.

Galatasaray'da 4 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin biletini kesti

NELSSON'A YOL GÖRÜNDÜ

İlk 11'deki formasını yeni transferlerden Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson'un devre arasında gelen teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Daha önce La Liga ekibi Sevilla'dan 16 milyon euroluk teklif alan Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı stoper için en az 25 milyon euro gelir hedefliyor. 

Manchester United ile oynanan deplasmanda yedek kaldığı için moral bozukluğu yaşayan Nelsson'un Okan Buruk'un gözünden düştüğü ve tecrübeli hocanın stoper tandeminde Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'i kullanacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...