Galatasaray'da 3. bomba! Pazartesi geliyor...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Galatasaray'da 3. bomba! Pazartesi geliyor...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray'ın dün akşam saatlerinde Onyekuru ve Saracchi'yi KAP'a bildirmesinin ardından gözler gündemdeki diğer isme çevrildi. Eskişehirspor'da başarılı bir performans sergileyip adından söz ettiren Sekidika, büyük takımların radarına girmişti. Galatasaray'ın Sekidika'yı Pazartesi günü açıklayacağı iddia edildi.

Galatasaray ara transfere hızlı girdi! Sezonun ilk yarısında kötü bir performans sergileyip sadece 27 puan toplayabilen Galatasaray, ara transferde kadro açığını kapatma hedefinde.

Teknik direktör Fatih Terim'in kafasında Onyekuru'yu direkt 11'e koyma fikri var. İkinci yarıda maçlara solda Onyekuru, sağda Feghouli ile çıkılacak. Sarı-kırmızılılar zaman zaman solda Babel, sağda Sekidika'yı izleyecek. Terim böylelikle dört kanat oyuncusundan da yararlanacak. Tecrübeli teknik adam sahada bir tane top tutan, bir tane de kaleye direkt gidebilen kanat oyuncusu ihtiyacını karşılayacak. Bu transferler Falcao'yu da rahat ettirecek.

Cimbom'un son iki sezon şampiyonluğunda da hızlı kanat oyuncuları önemli rol oynamıştı. Sezon başında kadrosunda hızlı kanat oyuncusu bulunmayan Galatasaray, sezonun ilk devresinde bu dezavantajı bir türlü lehine çevirememiş ve 27 puan toplayarak devreyi 7. sırada kapatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...