Galatasaray'da 22 Aslan'ın ilk heyecanı

- Güncelleme:
Galatasaray'da 22 Aslan'ın ilk heyecanı

Spor Haberleri

Altyapıdan gelip süre alan oyuncularla birlikte sarı kırmızılıların kadrosunda bulunan 29 oyuncudan 22’si kariyerlerindeki ilk şampiyonluğunu yaşayacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray sezon başında yaptığı transferlerle adından çok söz ettirmişti. Avrupa liglerinden önemli yıldızları bünyesine katan sarı kırmızılılar, kadrosundan yönetimine, teknik heyetine kadar girdiği değişimde zoru başarmak üzere. Aslan, Ankaragücü’nü yendiği takdirde salı günü 23. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı kırmızılıların ana kadrosundaki 25 oyuncu ile altyapıdan gelip süre alanlarla birlikte toplam 29 oyuncusundan 22’si bu mutluluğu ilk defa yaşayacak.

MATA, MERTENS, DUBOIS...

Kariyerleri boyunca hep üst düzey takımlarda sahneye çıkan yıldızlardan Mata, Mertens, Dubois gibi yıldızlar kariyerlerindeki ilk şampiyonluğu parçalı formayla ulaşacak. Ayrıca Okan Kocuk, Nelsson, Abdülkerim, Kaan Ayhan, Ross, Adekugbe, Kazımcan, Boey, Berkan, Zaniolo, Kerem, Barış Alper, Rashica, Yusuf Demir’in yanı sıra resmî A kadroda yer alan Emin, Yiğit Akman, Baran Aksaka, Jankat Yılmaz ve Ali Bülbül de ilk defa şampiyonluk görecek isimler.

ANKARA YOLCULARI

Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk, öğrencilerine dar alanda pres, set hücumu ve savunma çalışması yaptırdı. Cimbom, bugün yapacağı idmanın ardından Ankara’ya gidecek.

ŞAMPİYONLUK YAŞAYANLAR

> Muslera: Galatasaray
> Emre: Galatasaray
> Yunus: Galatasaray
> Torreira: A. Madrid
> Midtsjö: Rosenborg
> Oliveira: Porto, PAOK
> İcardi: PSG

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...