Galatasaray'da 2018'in ilk bombası Fenerbahçe'den

Düzenleyen:
Galatasaray'da 2018'in ilk bombası Fenerbahçe'den

SPOR Haberleri

Transferde sol beke yoğunlaşan sarı-kırmızılılar eldeki fırsatları da kaçırmak istemiyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'de gözden çıkarılan oyuncuya talip olduğu ifade edildi.

Fatih Terim'in, millî takımdan eski öğrencisine onay verdiği belirtildi. İşte o çok konuşulacak transfer iddiası...

F.Bahçe’de gözden çıkarılan genç futbolcu, millî takımda kendisine her zaman kol kanat geren Fatih Terim’in yanına gitmek istiyor Terim de eski öğrencisine sıcak bakıyor. Aracılar vasıtasıyla nabız yoklaması başladı bile. Transfer bombası her an patlayabilir.

Fenerbahçe'de Antalya kampına götürülmeyen ve kendisine kulüp bulması bildirilen Ozan Tufan, Galatasaray ile yakınlaşmaya başladı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, aralarında sıkı bir bağ olan Fatih Terim'in yanına giderek yeniden eski parlak günlerine dönmenin planlarını yapıyor. Ozan Tufan'ın Terim aşkı karşılıksız değil. Tecrübeli teknik adam da millî takımda el üstünde tuttuğu isimlerden olan Ozan'ı G.Saray'da görmek istiyor.

Terim ay-yıldızlı ekipte orta sahanın yanı sıra sağ bek bile oynattığı genç futbolcudan, sıkı bir çalışma sonrası yeniden yüksek düzeyde verim alabileceğine inanıyor. Kapalı kapılar ardında ise Fenerbahçe'nin Ozan Tufan'ı ezeli rakibine kolay kolay satmayacağı konuşuluyor. Ancak bazı kesimler de, Fenerbahçe'nin Galatasaray cephesinden gelebilecek 5-6 milyon euro civarındaki bir teklife kesinlikle 'hayır' demeyeceği görüşünde..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...