Galatasaray'da 2 imza daha

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da 2 imza daha

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı yeni transferleri Cem Gezinci ve Kolombiyalı Rodney Hawkins için bugün imza töreni gerçekleştirildi.

Törene Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım'ı İdari Menejeri Abdurrahman Güven, yeni transferler Cem Gezinci ve Rodney Hawkins katıldı. İmza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Abdurrahman Güven, "Çok ciddi transferler gerçekleştirdik. Cem Gezinci'yi zaten Beşiktaş'tan tanıyor ve biliyoruz. Kendisi Türk Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biridir. Cem Gezinci, Türk oyuncu olarak bizim branşımızdaki en uzun oyuncudur. Takımımıza katarak ciddi bir güç elde ettik. Daha sonra Kıtalararası turnuvadan bildiğimiz Rodney Hawkins'i transfer ettik. Kendisini biliyoruz, Dallas Wheelchair Mavericks takımında bize karşı da oynadı. Fizik olarak üstün bir sporcu bize hem defansta hem ofans olarak çok yarar katacaktır. İki sporcumuz da karakter olarak sporcu olarak çok değerli" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...