Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk

Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk

SPOR Haberleri

Galatasaray, 10 yıl aradan sonra transfere yaptığı harcama ile dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray, ekonomik nedenlerden dolayı transfer döneminde özellikle taraftarının beklentilerinin altında kalsa da, düşük maliyetli oyunculara yönelip, elindeki yıldız isimleri elden çıkarmasıyla uzun yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi.
Sarı-kırmızılı takım bu yaz transfer sezonunda, bonservis ve kiralama bedeli ödediği oyuncular Lukas Podolski, Lionel Carole, Cenk Gönen, Jason Denayer için yaklaşık 5 milyon euroluk bir harcama yaptı. Felipe Melo'yu Inter'e, Amrabat'ı Malaga'ya satan, Telles, Bruma ve Furkan'ı kiralama bedeliyle kiralayan Galatasaray bu isimler sayesinde de kasasına yaklaşık 11 milyon euro koymayı başardı.
Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk

Galatasaray, 5 milyon euroluk gider ve yaklaşık 11 milyon euroluk gelirle, 10 yıllıkaradan sonra transfer dönemini kâr elde ederek kapattı. Yaklaşık 6 milyon euro kâr eden (Transferden) sarı-kırmızılı takım, en son 2004/2005 sezonunda transferde kâr elde edebilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...