Galatasaray'a transfer piyangosu

Galatasaray'a transfer piyangosu

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yabancı sınırlaması ve yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Blerim Dzemaili'ye İtalya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Sezon başında Galatasaray'a Napoli'den transfer edilen ancak bir türlü istenen performansı sergileyemen Dzemaili için, İtalya'dan önemli bir iddia gündeme geldi. Bir süredir sakatlığı nedeniyle Galatasaray'da forma giyemeyen Blerim Dzemaili'nin Serie A'de iyi günler geçirmeyen AC Milan'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi. Milan Teknik Direktörü Filippo Inzaghi'nin orta sahaya tecrübeli bir isim istediği belirtilirken, transfere ekonomik nedenlerle çok fazla bütçe ayırmak istemeyen Milan'ın, Dzemaili için sarı-kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor. Inzaghi'nin İsviçreli oyuncuyu tercih etmesinin en büyük sebei ise daha önce Serie A'da büyük bir tecürbeye sahip olması olarak gösteriliyor. Çizme basını Milan'ın bu transfer için ne kadar bir bonservis teklifinde bulunacağı hakkında ise herhangi bir detaya yer vermedi.Yabancı sınırlaması nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın transfere vereceği cevabı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu belirleyecek. Blerim Dzemaili, bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 12 maçta süre nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...