Galatasaray'a transfer müjdesi

Galatasaray'a transfer müjdesi

SPOR Haberleri

Brezilya'nın genç yıldızının Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği iddia edilmişti. Oyuncunun menajeri Fernando Otto, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Brezilya'nın Gremio Kulübü'nün Spor Direktörü Rui Costa, defansın sol kanadında forma giyen 21 yaşındaki futbolcuları Alex Telles için Galatasaray kulübünden resmi teklif aldıklarını açıkladı. Rui Costa, Brezilya'nın Globo Esporte gazetesinde yayımlanan açıklamasında, "Çok sayıda teklif geldi. Ancak resmi teklifle gelen tek kulüp Galatasaray oldu. Değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu. Bu arada Brezilyalı yönetici herhangi bir rakam vermezken Globo Esporto gazetesi teklifin 7 milyon euro olduğunu öne sürdü. Haberde Galatasaray dışında Portekiz'in Porto kulübünün de futbolcu ile ilgilendiği iddia edildi. Ekonomik sıkıntı yaşadığı ve borçları olduğu belirtilen Gremio Kulübü'nün gelecek günlerde Galatasaray'a cevabını vereceği de kaydedildi. Sezon başında Juventude'den Gremio'ya gelen ve 2013 yılında oynadığı 25 lig maçında 1 gol atan Telles, Brezilya'nın gelecek vaad eden yetenekli sol kanat futbolcularından biri olarak gösteriliyor.
MENAJERİ DOĞRULADI!
Galatasaray'ın transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen Brezilya'nın Gremio kulübünde top koşturan Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, basına önemli açıklamalarda bulundu. Fernando Otto, Galatasaray'ın henüz futbolcu ile direk temasa geçmediğini vurgulayarak, "Gremio kulübüne yapılmış bir teklif olduğu doğru, ilk önce bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlamaya çalışıyorlar" sözlerini etti. Alex için İtalya'dan Napoli, Almanya'dan Bayern Leverkusen ve İngiltere'den de iki kulüpten teklif aldıklarını hatırlatan menejer Otto, ancak futbolcunun gönlünün Galatasaray'dan yana olduğunu, çünkü bu kulüpte Drogba ve Sneijder gibi futbolcuların bulunduğunu belirtti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkarak kalitesini ispat ettiğini de kaydeden Otto, "Şimdilik bu transferin önündeki tek sorun, Gremio'nun bu futbolcuyu Copa Libertadores'e saklamak istemesi" dedi. Menajer Otto son olarak, "Gremio'nın yaşadığı ekonomik krizden dolayı her şeye hazırlıklıyız" sözleri ile Galatasaray'ın bu futbolcuyu devre arasında transfer edebileceği mesajı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...