Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'a kötü haber

SPOR Haberleri

Yeni sezonda yabancı sınırlamasında önemli ölçüde değişikliğe gidildiği için, golcü arayışlarını yurt dışında sürdüren Galatasaray'a kötü bir haber geldi

Sarı-kırmızılı takımın yaz transfer döneminde de gündeminde olan Marsilya'nın golcü oyuncusu Andre-Pierre Gignac'ın sezon sonunda yeni durağını belirlediği iddia edildi. Marsilya'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gignac'ın tercihini Rusya'dan kullanacağı ortaya çıktı. Fransız basınında çıkan haberlerde, Andre-Pierre Gignac'ın Marsilya ile sözleşme uzatmayıp, eski takım arkadaşı Mathieu Valbuena'nın takımı Dinamo Moskova'ya gideceği belirtildi.
Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray ve Zenit'in de ilgilendiği Gignac'ın Dinamo Moskova'yı yüksek maaşlar nedeniyle tercih ettiği ve golcü oyuncunun Rus ekibinden senelik 3.6 milyon euro gibi bir ücret alacağı iddia edildi. Andre-Pierre Gignac, bu sezon Marsilya formasıyla ligde çıktığı 28 karşılaşmada 16 gollük bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...