Galatasaray'a Kevin müjdesi

Galatasaray'a Kevin müjdesi

SPOR Haberleri

Aslan, son güne bıraktığı Kevin Grosskreutz transferini büyük hata yaparak tamamlayamamıştı.

Yönetimin hedefe konulduğu bu olay sonrası hukuk mücadelesine girişen sarı- kırmızılılar olumlu yönde ilerliyor. Önce Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşen Cimbom, başkan Yıldırım Demirören'den tam destek aldıktan sonra rotasını FIFA'ya kırdı. Galatasaray'a taviz vermeyeceği söylenen FIFA'nın konuyu Disiplin Kurulu'nda görüşeceğini söylemesi umut ışıklarını artırdı. Kurul bu hafta Kevin Grosskreutz dosyasını görüşecek. Ardından Tahkim Kurulu'nda konunun karara bağlanması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar FIFA'nın Aslan'a savunma için randevu vermesini olumlu bir gelişme olarak yorumladı. 


GÖZ YAŞI DÖKMÜŞTÜ 
Cimbom, Tahkim Kurulu'nun kararı bozacağını ve Kevin Grosskreutz'un 'geçici lisansla' futbol oynamasına izin vermesini bekliyor. Bu hukuki işlemlerin en fazla 1 ay sürmesi ön görülüyor. Her şeyin Galatasaray'ın arzuladığı gibi gitmesi halinde Grosskreutz'un 7. haftada oynanacak Başakşehir karşılaşmasına yetişeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar da forma giyemediği için göz yaşı döktüğü fotoğrafı İnstagram'da paylaşan Alman yıldızlarını sabırsızlıkla bekliyor.


KAYNAK: FOTOMAÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...