Galatasaray'a iki Brezilyalı birden!

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
Galatasaray'a iki Brezilyalı birden!

SPOR Haberleri  / Takvim

“Artık geçmişe değil geleceğe yatırım yapacağız” diyen Fatih Terim, scout ekibinin önerdiği Brezilyalı iki orta saha oyuncusuna onay verdi, yönetim de harekete geçti.

Devre arasında kadroda önemli bir değişime gitmeyi planlayan Galatasaray'da resim netleşmeye başladı. Kadro dışı bırakılan Nzonzi'nin yarı sıra Seri ile de yolları ayırmayı düşünen sarı-kırmızılılar, bu oyuncuların yerine iki genç Brezilyalıyı monte etmek için harekete geçti.

Alınan bilgilere göre scout ekibi, Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Evander ile Brezilya kulübü Cruzeiro'da oynayan Ederson'un ismini teknik heyete önerdi. Son zamanlarda sık sık "Artık futbolcuların geçmişe değil geleceğine yatırım yapacağız" diyen teknik direktör Fatih Terim'in de Ederson ve Evander'e verdiği ifade ediliyor.

8 numara bölgesinde oynayan Evander bu sezon 22 maçta 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Ön libero Ederson ise küme düşen Cruzeiro'da 22 maçta 2 gol attı. ​Son olarak Kayserispor'da forma giyen Bilal Başaçıkoğlu, menajerleri tarafından sarı-kırmızılılara önerildi. Genç futbolcu için son kararı Fatih Terim'in vereceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...