Galatasaray'a bomba transfer! Twitter'dan açıkladı

Galatasaray'a bomba transfer! Twitter'dan açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray, 4 yıl Fenerbahçe forması giyen ABD'li yıldız basketbolcu Cappie Pondexter'la anlaştı. Oyuncunun bizzat kendisi sosyal medyadan açıkladı.

Kadın basketbolundaki rekabetleriyle adlarını Avrupa'nın en tepesine yazdıran Galatasaray ile Fenerbahçe, transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, eski oyuncuları Tina Charles'ı renklerine bağlayan sarı lacivertli ezeli rakibine aynı şekilde karşılık verdi ve sarı lacivertli taraftarlarında çok sevdiği bir isim olan Cappie Pondexter ile anlaştı. Fenerbahçe'de iki ayrı dönemde toplam 4 yıl forma giyerek büyük başarılar kazanan Amerikalı oyun kurucu Cappie Pondexter, yeni sezonda Galatasaray için ter dökeceğini kendine ait olan twitter sayfasından duyurdu. 31 yaşındaki yıldız basketbolcu en son WNBA'de New York Liberty forması giydi.
Galatasaray'a bomba transfer! Twitter'dan açıkladı

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...