Galatasaray'a Arena'da yan bakılmıyor

Galatasaray'a Arena'da yan bakılmıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray bu sezon ligde kendi sahasında oynadığı 11. maçta da mağlubiyet görmedi.

Süper Lig'in 22. haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray, ligde evindeki yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Beşiktaş karşısında bu sezon ligdeki 11. iç saha maçını oynayan sarı-kırmızılı takım, taraftarı önünde yine yenilgi yüzü görmedi. "Cim Bom" taraftarı önünde çıktığı 11 lig maçında 9 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

- Mancini ile kayıp yok

Teknik direktör Roberto Mancini, Galatasaray'ın başında yer aldığı 8. saha maçını da kayıpsız geçti.

Fatih Terim'in ardından göreve getirilen İtalyan teknik adam, Türk Telekom Arena takımıyla çıktığı 8. maçtan da galibiyetle ayrıldı.

- İç saha golcüleri

Galatasaray'ın ligde yaptığı 11 iç saha maçında ise en fazla gole imza atan isim Burak Yılmaz durumunda. Bu sezon kendi seyircisi önünde kaydettiği 7 golün tamamını bu kulvarda bulan Burak'ı, iç saha maçlarındaki 8 golün 6'sını ligde üreten Sneijder takip etti. Hollandalı futbolcu, diğer 2 golünü ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde attı.

Burak ile Sneijder'in ardından, Beşiktaş maçında galibiyeti getiren golü atan Selçuk İnan geldi. Selçuk İnan, bu sezon iç sahadaki lig maçlarında 4 gole ulaşırken, Drogba 3, Eboue, Chedjou, Umut Bulut ve Çaykur Rizespor'a kiralanan Engin Baytar da birer kez skora katkı yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...