Galatasaray yıllarca istedi alamadı, Konyaspor Alexandre Pato bombasını patlatıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray yıllarca istedi alamadı, Konyaspor Alexandre Pato bombasını patlatıyor!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İsmi yıllardır başta Galatasaray olmak üzere Süper Lig'le anılan Alexandre Pato, Konyaspor'la temas halinde... 32 yaşındaki Brezilyalı forvet Yeşil-Beyazlılar'a ghelmeye sıcak bakıyor. Konyaspor daha önce de Samuel Eto'o ve Aleksander Hleb gibi dünya yıldızlarına formasını giydirmişti.

MLS ekibi Orlando City ile 5 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldız için yoğun mesai harcanıyor.... İtalya basınında "Pato, Türkiye yolunda  haberleri çıktı.

Fanatik'te yer alan habere göre; 32 yaşındaki yıldız, bu sezon 20 maça çıkarken 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Başkan Fatih Özgökçen’in taraftarı tribüne çekecek bir yıldızı kadrosuna katmayı çok istediği ifade edilirken, Pato’nun da Türkiye seçeneğine son derece olumlu yaklaştığı bildirildi.

2007 yazında henüz 17 yaşındayken International'den Milan'a 40 milyon euroya transfer olan Pato, süper yıldız statüsündeydi.

Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Konyaspor, bu sezon 9 transfer yaptı. Pato kariyerinde Villarreal, TJ  Quanjian, Chelsea, Sao Paulo ve Corinthians formaları da giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...