Galatasaray yeniden Melo'ya döndü

Galatasaray yeniden Melo'ya döndü

SPOR Haberleri

Brezilyalı oyuncuya alternatif arayan Cimbom, Gökhan İnler ve John Obi Mikel'in yüksek maliyetleri sebebiyle geri adım attı.

2 yıldır kiraladığı Felipe Melo'nun bonservisini almaya pek yanaşmayan Galatasaray, alternatif isimlerde umduğunu bulamayınca yeniden Brezilyalı oyuncuya döndü. Melo için, "İmtihan dönemlerinde çalışmaya başlayan tembel öğrenciler gibi" ifadelerini kullanan ve Gökhan İnler ile John Obi Mikel'den birine sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen Başkan Ünal Aysal, bu oyuncuların yüksek maliyetleri sebebiyle geri adım atmak zorunda kaldı. Obi Mikel için Chelsea ile yapılan görüşmelerde İngiliz yöneticilerin Nijeryalı orta saha için 13 milyon sterlin (15 milyon euro) bonservis ücreti talep etmesi üzerine Başkan Aysal'ın, "Bu rakamları veremeyiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
JUVENTUS'LA GÖRÜŞÜLECEK
G.Saray, Teknik Direktör Fatih Terim'in transferini ısrarla istediği Gökhan İnler için de benzer bir cevap aldı. Yabancı kontenjanı sebebiyle transferi ilk düşünülen isim olan Gökhan İnler'e kulübü Napoli tam 15 milyon euro fiyat biçti. Gökhan İnler'i geçtiğimiz sezon başında Udinese'den 17.5 milyon euro karşılığında transfer eden Napoli, bu transfer için 8 milyon euroluk bütçe belirleyen Başkan Aysal'a, "15 milyon eurodan aşağı olmaz" cevabını iletti. Bu gelişmeler sonrasında yeniden Melo'ya dönen Cimbom, Brezilyalı oyuncuyu 5 milyon eurodan aşağı bırakmayan Juventus'la bir görüşme daha yapma kararı aldı. Ayrıca Melo'nun menajeriyle de yeniden görüşüleceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...