Galatasaray, yeni transferlerinden istediği verimi alamadı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Galatasaray, yeni transferlerinden istediği verimi alamadı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı kırmızılıların yenileri bu sezon gollerin sadece yüzde 21’ine imza attı, skor ve oyun yükü eskilerin omzuna bindi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor’u da deplasmanda yenerek ligde üst üste dokuzuncu galibiyetini aldı. Ancak ligin dörtte biri geride kalırken en çok dikkati çeken; sarı kırmızılıların fırtınalar koparan yeni transferlerinden beklediği verimi alamaması oldu. Nitekim Rize karşısında galibiyeti getiren gol de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ‘eskilerden’ Oliveira’dan gelmiş olmasıydı. Yenilerden Ziyech, Zaha ve Tete, Rize maçında kayıpları oynadı. 

ORTALAR KARAVANA

Ziyech üç şutunda kaleyi bulamazken dört ortası rakibe gitti. Zaha hiç adam geçemezken üç defa top kaptırdı, yaptığı bir orta rakibe gitti. Tete ise şut çekmeden tamamladığı maçta üç top kaptırdı, üç ortasının ikisi isabetliydi. Ligde ve Avrupa’da toplam 37 defa ağları sarsan Galatasaray’da bu gollerin sadece sekizi; yani yüzde 21’i yenilerden geldi. Zaha ve Halil ikişer, Tete, Angelino, Ziyech ve Davinson Sanchez ise birer golle toplam 8 gole imza attı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...