Galatasaray yeni seri peşinde

- Güncelleme:
Galatasaray yeni seri peşinde

Spor Haberleri

Konya karşısında alınan mağlubiyeti analiz eden G.Saray’ın hocası, Nelsson, Torreira ve Mertens’in dönüşüyle birlikte yeni galibiyet serisi başlatacaklarından emin

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’ın rekor on dört maçlık üst üste kazanma serisi Konya’da sona ermişti. Sarı kırmızılılar alınan 2-1’lik mağlubiyeti yol kazası olarak yorumlasa da benzer durumun bir daha yaşanmaması için Okan Buruk ve ekibi derinlemesine bir analiz gerçekleştirdi. Üst üste kazanmış olmanın verdiği rehavetin yenilgide önemli bir faktördü. Ancak Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Nelsson, Mertens ve sonradan oyuna giren Torreria’nın yokluğunun takımın ana omurgasını bozduğu fikri daha da ön plana çıktı.

OYUNCULAR DÖNÜYOR

Sezon başından beri birçok isime şans veren Okan Buruk’un neredeyse değiştirmeyi hiç düşünmediği üç yıldızın aynı anda olmayışı, bloklar arasında kopukluğa sebep oldu. Nelsson’un kestiği ataklarda topları orta sahada Torreira ile sık sık buluşturması ve onun da Mertens’i bulması geçiş oyunlarını rahatlatıyordu. Cezası biten Nelsson ile hastalığın etkisini üstünden atan Torreira ve takıma dönmek için gün sayan Mertens’in dönüşüyle birlikte, Okan Hoca Adana Demirspor karşısında iyi oyunla yeni bir seri başlatmanın planlarını yapıyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...