Galatasaray transfer bombasını patlatıyor! Zaniolo gidiyor, o geliyor...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray transfer bombasını patlatıyor! Zaniolo gidiyor, o geliyor...

SPOR Haberleri

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gelecek sezonun kadrosunu şekillendiren sarı kırmızılılarda Zaniolo'nun gidişi gündemde. Dünyaca ünlü bir yıldız için de düğmeye basıldı. İşte detaylar...

Süper Lig'in bitimine iki hafta kala Ankaragücü deplasmanında aldığı galibiyet ile şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, ardından evinde Fenerbahçe'yi 3-0'lık net skorla mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı kırmızılılarda transfer harekatı ise ara vermeden devam ediyor.

Kuracağı iddialı kadro ile hem Süper Lig'e hem de Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak isteyen Galatasaray'da yıldız oyuncuların geleceği masada. Avrupa çıkarması yapan Cimbom, dünyaca ünlü bir yıldızı radara aldı. Zaniolo'nun ise gidişi gündemde. İşte detaylar...

ZANIOLO İÇİN EN AZ 25 MİLYON İSTENİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe derbisinde performansı ile parmak ısırtan Nicolo Zaniolo İtalya Milli Takımı'na döndü. Zaniolo'nun ülkesi adına sergileyeceği performans, transferinde belirleyici olacak.

Sözleşmesinde serbest kalma bedeli 35 milyon Euro yazan İtalyan yıldız için Galatasaray cephesi 25 milyon Euro üzerinde gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

'PAREDES' İDDİASI

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; sarı kırmızılılar, bonservisi PSG'de olan ve Juventus'ta kiralık forma giyen Leandro Paredes'le de ilgileniyor. Galatasaray'ın 28 yaşındaki orta saha için önümüzdeki günlerde resmi adımları atacağı belirtildi.

ZANIOLO'NUN YERİNE ZIYECH

23 yaşındaki hücum oyuncusunun satılması halinde ise Chelsea'den Hakim Ziyech gündeme gelecek. Ziyech, geride kalan sezonda Chelsea'de istediği süreleri alamadı. 30 yaşındaki Faslı futbolcu, sol ayağını kullanıp sağ açık olarak görev yapıyor. (Kaynak: Sabah Gazetesi)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...