Galatasaray-Trabzonspor ile karşılaşıyor

Galatasaray-Trabzonspor ile karşılaşıyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de lider konumda yer alan Galatasaray, 27. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Galatasaray-Trabzonspor Pazar günü karşıkarşıya gelecek. 19 Nisan Pazar günü oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Zorlu mücadele Lig TV naklen yayınlayacak.


SELÇUK İNAN'DAN 5 GOL
Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın ardından Trabzonspor'a karşı en çok gol atma başarısı gösteren bir diğer isim ise Selçuk İnan. Sarı-kırmızılıların 2011-2012 sezonu başında bordo-mavili takımdan kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu, Trabzonspor'a karşı iki farklı takımla çıktığı 11 karşılaşmada 5 kez gol sevinci yaşadı.


CARDOZO'NUN HEDEFİNDE GALATASARAY VAR
Hüseyin Avni Aker'de attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor'un yıldızı Oscar Cardozo, Galatasaray'ı bekliyor. Bordo-Mavili takımın ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı bu sezon gol atma başarısı gösteremeyen Cardozo, bu tabloyu pazar günü bozmak istiyor. Ligde 23 maçta 15 gol atan 31 yaşındaki futbolcu, söz konusu gollerin 12'sini Avni Aker'de oynadığı maçlarda kaydetti. Karadeniz temsilcisi, deneyimli futbolcunun gol attığı iç saha maçlarında 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.


TOPLAMDA 22 PUAN
Bordo-Mavililer, Cardozo'nun rakip ağları havalandırdığı Gaziantepspor maçından beraberlikle ayrılırken, Mersin İdmanyurdu, Konyaspor, Gençlerbirliği, Sivasspor, Erciyesspor, Karabükspor ve Akhisar karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı ve bu maçlarda Trabzonspor 22 puan topladı. nbsp;


KÖKSAL GÜNEY İDDİALI 'GALATASARAY'I 2-0 YENERİZ'
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Güney, "Galatasaray maçının çok centilmence geçeceğini düşünüyorum. Avrupa kupalarını gitmek için kazanmak zorundayız. Hüseyin Avni Aker Stadı tıklım tıklım olacak. Güzel bir maç olacağı kesin. Zaten Galatasaray'la yaptığımız maçlar hep seyir zevki yüksek karşılaşmalar olur. İlk devrede rakibimizi yenmiştik 3-0. En az Galatasaray kadar iyi takımız. Benim skor tahminim 2-0 kazanacağımız yönünde" şeklinde konuştu.
Galatasaray-Trabzonspor ile karşılaşıyor

Constant'a mesaj
Güney, Constant için ise sert ifadeler kullandı ve "Şimdi takımla birlikte çalışıyor. Şu anki davranışları devam ederse teknik heyetimiz takımda kalmasına çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Sezon sonunda teknik heyetin bu futbolcuyla ilgili raporuna göre oyuncu hakkında karar vereceğiz" dedi. nbsp;Köksal Güney, Maniz 05'te forma giyen Yunus Mallı'nın transferi için ise "Bu arkadaşın transferiyle ilgili pek çok şey dolaşıyor. Sadece şunu söyleyebilirim. Bizim transferi bitirdiğimiz iddiası doğru değil. Ama bunun gibi pek çok oyuncu takip ediliyor" dedi. nbsp;
Fırtına taktik çalıştı
Trabzonspor, hafta sonu sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Aytaç Kara'nın, geçirdiği ameliyat nedeniyle katılmadığı idmanda, sakatlıktan kurtulan Bosingwa ve Belkalem ise takımla çalıştı. Antrenmanı izleyen Bursa Nilüfer Futbol Okulu öğrencileri, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Galatasaray-Trabzonspor ile karşılaşıyor

HAMZAOĞLU'NUN KAFASI KARIŞIK
Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u eleyerek yarı finale kalan Galatasaray'da gündem Trabzonspor maçı.Şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek mücadele öncesi Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in sakatlıkları düzelmesi yüzleri güldürdü. Sol arka adalesinde gerilme olan Hollandalı oyuncu, tedavisini tamamlayıp takımla çalışmalara başladı. Sneijder'in test sonuçları olumlu çıktı ve oynayabilecek duruma geldi. Hollanda ile oynanan milli maçta sakatlanan Burak Yılmaz ise lige verilen arada tedavisini tamamladı. Bir süredir takımla çalışan Burak'ın adalesindeki problem de geçti. Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanan golcü futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum silahı olarak ilk 11'deki yerini alacak.
Kararı maç günü verecek
Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor karşılaşmasıyla sahalara dönen Felipe Melo ve Semih Kaya'nın ise maç eksiğinin olması nedeniyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu düşündürüyor. Bel fıtığı ameliyatı olan Melo, tahmin edilenden daha erken sahalara dönmüş ve Manisa maçında oynamak için Hamzaoğlu'na ısrar etmişti. Brezilyalı yıldızın fiziksel olarak Trabzonspor maçının temposunu kaldıramayacağı konusunda kararsız kalan Hamzaoğlu, Hamit-Melo tercihine maç günü karar verecek. Semih Kaya'ya dönüşüyle savunmada alternatifleri çoğalan başarılı hocanın, genç oyuncu konusunda da net kararını veremedi. Hamzaoğlu'nun Chedjou-Hakan Balta ikilisinden vazgeçmesi beklenmiyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...