Galatasaray Terim'den cevap bekliyor

Galatasaray Terim'den cevap bekliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sözleşme yenileme teklifine henüz cevap vermeyen Fatih Terim'in milli takımı mı yoksa Galatasaray'ı mı seçeceği merak konusu.

Fatih Terim'in, "Sözleşme ya da sözleşmeme. Birilerini memnun etmek için imza atmam" açıklamalarının yankıları sürüyor. Önceki gece bir tv kanalına konuşan yönetici Şükrü Ergün, başkan Ünal Aysal ile aynı tavrı göstererek, "Biz çalışma arzumuzu belli ettik, son noktayı Fatih Hoca koyacaktır. Biz Fatih Hoca'ya 4 maçlığına izin verdik. Ama Federasyon'dan aynı samimiyeti gördüğümüz söylenemez" dedi. nbsp;G.Saray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ise TV8'de yayınlanan 'Telegol' programında Aysal'ı hedef aldı: "TFF, Terim ile görüşmek istediğinde, Terim 'Önce başkanımızdan izin almalısınız' dedi. TFF, çekinerek Aysal'a sorduğunda ise Aysal durumu memnuniyetle karşılayarak TFF yöneticilerini şaşırtmış. Yönetimde iken 'Terim ile beş yıl uzatalım' önerisini götürmüş ancak tepki çekmiştim."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...