Galatasaray Tarık-Erkan transferi içir bastırıyor

Galatasaray Tarık-Erkan transferi içir bastırıyor

SPOR Haberleri

İki kulüp 3.5 milyon avroda anlaştı ancak Eskişehirspor, Emre-Yekta takasında ısrarlı. Prandelli "Yekta satılabilir" raporu verirse imzalar atılacak.

Galatasaray yönetimi uzun zamandır gündeminde olan Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferini gerçekleştirmek için Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin raporunu bekliyor. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor ile masaya oturarak, Tarık ve Erkan için 3.5 milyon avro artı Umut Gündoğan ve Engin Baytar'ı önermişti. Eskişehirspor yönetimi para konusunda Galatasaray'a "tamam" dedi ancak tüm problem takasta kullanılacak futbolcularda. Kırmızı-siyahlı kulüp, Umut Gündoğan ve Engin Baytar'ın yerine Emre Çolak-Yekta Kurtuluş ikilisini istiyor. Transfer görüşmeleri bu nedenle tıkanınca Galatasaray yönetimi, Cesare Prandelli'nin kararına göre hareket etme kararı aldı. Eğer İtalyan teknik adam, Emre Çolak ve Yekta Kurtuluş'un takasta kullanılmasına izin verirse Tarık Çamdal ve Erkan Zengin yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.
Satmak zorunda değiliz!
Emre Çolak'ın gözden çıkarılabileceği belirtilirken, Prandelli'nin Yekta Kurtuluş'u bırakmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu nedenle G.Saray'ın Yekta'nın yerine Engin'de ısrar etmesi bekleniyor. Öte yandan Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın, "Galatasaray bize önerisini yaptı ancak biz takımımızda yer alabilecek, sistemimize uyacak futbolcularla çalışabiliriz. Tarık ve Erkan'ı satmak zorunda da değiliz" diyerek rest çekti ve Emre Çolak-Yekta Kurtuluş ısrarını ortaya koydu. gt; Bahadır Çokişler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...