Galatasaray Tarık Çamdal ile görüşmelere resmen başladı

Galatasaray Tarık Çamdal ile görüşmelere resmen başladı
SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı ekip, transfer listesinde yer alan Eskişehirpor'un 22 yaşındaki yıldızı Tarık Çamdal için görüşmelere resmen başladı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal'ın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını açıkladı. İşte Radyospor'a konuşan Mesut Hoşcan'ın çarpıcı açıklamaları: "Tarık'ın kafası karışık. Menajerler kafasını karıştırıyorlar. Bizim sözleşmemiz sezon sonunda bitecek. Uzun zamandır sözleşmeyi uzatmaya çalışıyoruz ama menajeri bugün yarın diyerek bizi oyalamaya çalışıyor. Tarık'ın menajeriyle görüşerek son sözü söyleyeceğiz. Tarık gibi çok sayıda genç futbolcuya yatırım yapıyoruz. Eskişehirspor'un oyuncularından para kazanması gerekiyor. Kulübün hassasiyetlerini dikkate almak zorundalar. Eğer "Sezon sonu bedelsiz ayrılırız" gibi bir plan varsa bizde gerekeni yaparız. Gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı kalır ya da devre arasında bedelsiz bir takıma satar ve 'şimdi çıkın işin içinden' deriz. Çarşamba günü yapacağımızı görüşmede nihai sonuç ortaya çıkacak." (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...