Galatasaray taraftarı Mancini'yi istemiyor

Galatasaray taraftarı Mancini'yi istemiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın en büyük hoca adayı olarak Mancini ismi geçerken, ankete katılan Galatasaray taraftarı Mancini'yi istemediklerini belirtti.

Galatasaray taraftarı, teknik direktör adayları arasında ismi en fazla öne çıkan Roberto Mancini'ye sıcak bakmıyor. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yerine göreve kimin geleceği merak konusu olmayı sürdürüyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın geniş listesinde Mancini başta olmak üzere, Lippi, Gerets, Heynckes gibi isimlerin olduğu iddia edilirken, Galatasaray taraftarının internetteki buluşma adresi WEBASLAN.com'da yapılan ankette çıkan sonuç herkesi çok şaşırttı. Şuan için Galatasaray'ın en büyük hoca adayı olarak İtalyan teknik adam Roberto Mancini ismi geçerken, yapılan ankete katılanların çok az bir kısmı Galatasaray'ın başında Mancini'yi görmek istediklerini belirtti. ''Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılmasının ardından siz hangi teknik direktörü kulübede görmek istersiniz?'' sorusuna Roberto Mancini diyenlerin oranı sadece %4.1 oldu.
İtalyan teknik adam Galatasaray taraftarı tarafından en az oyun alanlardan biri olurken, ankette ilginç bir sonuç daha ortaya çıktı. Oy kullananların %24'ü yeniden Fatih Terim'i görmek istediklerini söylerken, Terim'den sonra en fazla oyu S.Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ve Bayern Münih'ten sonra takım çalıştırmayacağını açıklayan Jupp Heynckes oldu. Lucescu oyların %23.4'ünü alırken, Heynckes'in oy oranı ise %22.2 oldu.

nbsp;

Galatasaray taraftarı Mancini'yi istemiyor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...