Galatasaray Süper Kupa'ya hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray Süper Kupa'ya hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Fenerbahçe ile 11 Ağustos 2013 Pazar akşamı Kayseri'de yapacağı 2013 TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray, Fenerbahçe ile 11 Ağustos 2013 Pazar akşamı Kayseri'de yapacağı 2013 TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına devam etti. nbsp;Galatasaray, Fenerbahçe ile 11 Ağustos 2013 Pazar akşamı Kayseri'de yapacağı 2013 TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına devam etti.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu akşam gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde beşe iki top kapma çalışmaları yapan oyuncular, ardından kontra atak ve şut çalışmasının ardından çift kale maça geçti. Sabah antrenmanında takımla birlikte çalışan Gökhan Zan, akşam antrenmanında tedavisi dahilinde özel bir çalışma yaptı.Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...