Galatasaray, sol bek sorununu çözmek üzere

Galatasaray, sol bek sorununu çözmek üzere

SPOR Haberleri

Galatasaray, uzun süredir sol bekte yaşadığı sıkıntıyı Alex Telles ile çözmek üzere

Galatasaray Yönetimi'nin, bonservisi konusunda Gremio kulübüyle her konuda anlaştığı ve gelişi ertelenen Alex Telles'in bugün İstanbul'da olması bekleniyor. Brezilyalı futbolcu da sürekli olarak instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla heyecanını dile getiriyor. Alex Telles'i bekleyen kesim, sadece taraftarlardan ibaret de değil. Özellikle teknik direktör Roberto Mancini, kanat organizasyonları konusunda, Brezilyalı futbolcunun çok yararlı olacağını düşünüyor ve bu yüzden oyuncunun bir an önce takıma katılmasını istiyor. Mancini'nin, yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, Alex Telles'i dünya starı haline getirebilecek çalışmaları yapmaya hazır olduklarını bildirdiği öğrenildi. nbsp;


6.5 milyon Euro bonservis nbsp;
Galatasaray Yönetimi, genç oyuncunun bonservisi için 6.5 milyon Euro civarında bir bedel ödeyecek. Oyuncunun kendisine de senelik 1.2 milyon Euro verilmesi bekleniyor. Alex Telles, Brezilya'da geleceğin en önemli sol beklerinden biri olarak gösteriliyor. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...