Galatasaray Sırbistan'da kayıp

Galatasaray Sırbistan'da kayıp

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague D Grubu 1. hafta maçında deplasmanda Sırbistan'ın Crvena Zvezda takımına 76-68 mağlup oldu.

Ev sahibi ekip, Boban Marjanovic'in boyalı alandaki etkinliğiyle oyunda üstünlüğü ele aldı ve ilk 6.5 dakika 15-8 Crvena Zvezda üstünlüğüyle geçildi. Ergin Ataman'ın molasından sonra Aradori'nin 8 sayısıyla 12-0'lık seri yakalayan Cimbom, ilk çeyreği 20-17 önde tamamladı. Belgrad ekibi 2. çeyrekte Zirbes-Blazic'in üst üste sayılarıyla maçı domine etti ve soyunma odasına 46-30 üstün döndü. Sert savunmasını sürdüren Zvezda durmak bilmeyen Williams'ın üçlüğüyle son çeyreğe 63-48 önde girdi. G.Saray bu bölümde serbest atışlardan bulduğu sayılarla farkı eritse de yetmedi ve maçtan 76-68 mağlup ayrıldı. nbsp;

TATSIZ BAŞLANGIÇ
G.Saray Sırp rakibi önünde özellikle ikinci çeyrekte savunmada çok aksadı. Marjanovic-Williams ikilisini durdurmakta güçlük çeken sarı-kırmızılı ekip Euroleague'e tatsız başladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...