Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber

SPOR Haberleri

Galatasaray, Süper Lig'de ilk 13 hafta itibariyle tribün doluluk oranı ve maça gelen taraftar sayısında ilk sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılılar Nef Stadyumu'nun faaliyete girdiği 2011 yılından bu yana Süper Lig’in ilk 5 iç saha maçında elde edilen en yüksek tribün doluluk oranını da yakaladı.

Galatasaray Kulübü'nde yapılan açıklama şu şekilde:

BEŞİKTAŞ MAÇINI 50.237 KİŞİ İZLEDİ

"Türk sporunun beşiği Galatasaray, büyük taraftarıyla farkını tekrar ortaya koydu. Spor Toto Süper Lig’de iç sahada oynadığımız beş müsabakanın her biri, ligdeki en fazla seyirci sayısına sahne oldu.

Giresunspor maçında 45 bin 526 taraftarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nu doldururken Gaziantep FK mücadelesinde 44 bin 100, Konyaspor maçında 46 bin 925, Alanyaspor maçında 45 bin 34 ve Beşiktaş maçında 50 bin 237 kişi sarı-kırmızı renklerle tribünlerimizi doldurdu. 

İlk beş maçımızda stadyum kapasitesi yüzde 88,31 oranında doluluk gösterdi. Bu rakam, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nun faaliyete girdiği 2011 yılından bu yana Süper Lig’in ilk beş iç saha maçında elde edilen en yüksek oran oldu. 

Süper Lig’in ilk haftalarında tribünleri hınca hınç dolduran büyük Galatasaray taraftarının, şampiyonluk yolunda takımıyla sonuna kadar omuz omuza yürüyeceğine inancımız tam!

Sonsuz teşekkürler…"

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1589662729870069761   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...