Galatasaray, şampiyonluk peşinde

Galatasaray, şampiyonluk peşinde

SPOR Haberleri

Galatasaray, 3-1 önde olduğu seride rakibini bugün evinde oynayacağı maçta Banvit'i devirirse 23 yıl sonra mutlu sona ulaşacak

Beko Basketbol Ligi'nde 2012-13 sezonunun şampiyonunu belirleyecek final serisi 5. maçında Galatasaray Medical Park ile Banvit karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak serinin 5. karşılaşması saat 18.00'de başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Seride 3-1 üstün olan sarı-kırmızılılar bu akşam oynanacak maçı da kazanırsa şampiyonluğa ulaşacak. Galatasaray MP, 1990'dan sonra, yani tam 23 yıl sonra ipi göğüsleyecek. Sarı-kırmızılılar ilk maçı evinde 79-62, ikinci maçı yine evinde 80-66, deplasmandaki 3. maçı ise 72-71 galip tamamlamıştı. Bandırma temsilcisi, 4. karşılaşmada rakibini 86-85'lik skorla devirip durumu 3-1'e getirdi. Galatasaray Medical Parklı taraftarların, şampiyon olmaları halinde Abdi İpekçi'yi şölen yerine çevirmesi bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...