Yıldızları bırakmıyor! Galatasaray, Rashica'nın tapusunu alacak

- Güncelleme:
Yıldızları bırakmıyor! Galatasaray, Rashica'nın tapusunu alacak
Spor Haberleri

Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Okan Buruk, G.Saray yönetimine “İkisi de kalsın” raporu verdi. Rashica için 5 milyon avro teklif edilecek

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Sezona on üç yeni transferle başlayan Galatasaray’da değişim sürüyor. Sarı kırmızılılar şampiyonluk hedefinin yanı sıra uzun süreli başarılar için hamlelerini sürdürmek istiyor. Okan Buruk’un performansından da memnun olan yönetim şimdiden devre arası için hazırlıklarına başladı. Özellikle yerli rotasyonu için scout ekipleri başta Avrupa olmak üzere gurbetçi oyuncu analizlerini dosyalıyor. Bir yandan devre arası hazırlıkları Türk kökenli, potansiyel vadeden isimler üzerinden sürse de Cimbom’un önceliği kadrosundaki kiralık isimlerle yola devam etmek.

BİR SENE DAHA

Sarı kırmızılılar sezon başında Norwich City’den kiraladığı Rashica ve PSG’den kiraladığı Icardi’yi kadrosunda tutmak istiyor. Okan Hoca’nın verdiği olumlu rapor sonrası Aslan, Dünya Kupası arasında ilk adımı atacak. Ada ekibinden Arnavut oyuncunun bonservisini almak için teklif yapacak olan Cimbom, Icardi’yi ise bir sene daha kiralamak amacında. 2025 yılına kadar Norwich ile sözleşmesi bulunan Rashica için sarı kırmızılılar 5 milyon avroluk teklif sunacak. Galatasaray’da kendine gelen Icardi’nin de İstanbul’dan ayrılmak gibi bir niyeti yok.

ASLAN 'OF' ÇEKTİRDİ

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Lig temsilcisi Ofspor’u 2-1 yenerek 5. tura çıktı. Miraç 18. dakikada on sekiz dışından füzesiyle Of'u öne taşıdı: 0-1. Ardından Gomis beş net fırsat harcadı. 37'de Seferovic tabelayı eşitledi: 1-1. 49'da yine Gomis boş kale yerine direği döverken, 72'de Berkan on sekiz dışından bulduğu golle turu Cimbom'a getirdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...