Galatasaray Osmanlıspor maçının iptalini istedi

Düzenleyen:
Galatasaray Osmanlıspor maçının iptalini istedi

SPOR Haberleri

Yöneticiler ve Riekerink'in, Osmanlıspor maçı öncesi hakem Hüseyin Göçek'e giderek, "Bu zeminde bu maçı oynatma hocam. Zemin, futbol sahası değil buz pisti, çok sert ve kötü. Sakatlık olur" dedikleri, Göçek'in ise, "Daha kötü zeminlerde de maç oynandı. Oynatacağım" yanıtını verdiği öğrenildi. G.Saray doktorunun da dördüncü hakeme, "Maçı oynatmayın" dediği belirtildi.

"ISITMALI SAHADA OYNANMALI"

Ankara'da futbolcuların ayakta durmakta dahi zorluk çektiği o zeminle alakalı, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu açtı ağzını yumdu gözünü…
"Serdar, Ankara'daki o buzlu zemin yüzünden sakatlandı. Osmanlıspor'un bu zemini kendisine avantaj olarak görmeyi bırakması lazım. İsteseler, çoktan sahanın zeminini düzeltip ısıtmalı yaparlardı."
"Osmanlıspor'un buna ihtiyacı yok. Her rakibi yenebilecek güçteler. Ankara'da alttan ısıtmalı bir saha var ve maçlar orada oynanmalı."

"2-3 KRAMPON DEĞİŞTİRDİK"

Rakibin bu buzlu zemine alışık olduğunu belirten Levent Nazifoğlu, 90 dakika boyunca bunun sıkıntısını yaşadıklarını belirtip, "Osmanlıspor bu tip bir sahada, zeminde antrenman yapıyor. Alışkınlar. Her gün öyle zeminde biz de idman yapsak alışık oluruz. O zeminde hangi kramponu kullanacağımızı bilemedik" dedi.
Nazifoğlu, "Maç boyunca 2-3 krampon değiştirdik. Hakeme 'maçı oynatma' dedik ama korktuğumuz başımıza geldi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...