Galatasaray Odeabank'ta Koç gerilimi

Düzenleyen:
Galatasaray Odeabank'ta Koç gerilimi

SPOR Haberleri

Can Topsakal, bedava çalışmaya razı olan Ergin Ataman’ı istememe gerekçesini şu sözlerle açıkladı: “55 milyon dolarlık borcu o yaptı”

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı 5 sezon boyunca çalıştıran, camianın 23 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Ergin Ataman’ın görevine son verildi. Başkan Dursun Özbek ile görüşmek isteyen ancak görüşemeyen tecrübeli koç sosyal medya hesabından ayrılıkla ilgili sert ifadeler kullandı: “Samimi olmayan yerlerde ayrılıklar kaçınılmaz olur, ihanet ise en ağırıdır.  Bu sabah yapılan gorüşmede gerekirse bu sezon hiç ücret almadan da kalabileceğimi belirtmeme rağmen Can Topsakal istenmediğimi belirtti...” Mesajının sonunda taraftardan haklarını helal etmesini isteyen Ataman “Hataları ile sevapları ile 5 yıl geçirdik. Gerçekleri tarih yazar tarihi de biz yazdık” ifadelerini kullandı. 
Neden gönderildi?
Basketbol Şube Sorumlusu Can Topsakal ise “Ergin Ataman iyi bir koçtur ama 5 senelik borcu kulübe getiren koç Ergin Ataman’dır, 55 milyon dolarlık borcu getiren koçtur. Ergin Ataman iddialı bir antrenör olduğu ve düşük bütçeyle yapamayacağı için yollarımızı ayırdık. Erman Kunter’in düşük bütçelerle önemli başarılar kazandığını biliyoruz. Bu sezon bütçemiz 4 milyon avro civarında olacak. Sonraki sezon için daha iddialı bir takım kuracağız. Bütçeyi düzelttikten sonra 12 milyon avroluk bir takım kurup Euroleague’e katılmayı düşünüyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...