Galatasaray Odeabank'ın Işıl'ı beklemede

Galatasaray Odeabank'ın Işıl'ı beklemede

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Işıl Alben, "Bunu konuşmak için erken. Yeni sezonun başlamasına daha çok var" dedi

Transfer tekliflerine şimdilik kulak asmadığını belirten G.Saray Odeabank'ın kaptanı Işıl Alben, "Bunu konuşmak için erken. Yeni sezonun başlamasına daha çok var" dedi. Kadınlar Avrupa Ligi'nde F.Bahçe'yi yenerek şampiyonluğa ulaşan G.Saray Odeabank'ta kupa coşkusu devam ediyor. Sarı-kırmızılıların mutlu sona ulaşmasında kilit rol oynayan kaptan Işıl Alben, "Biz her zaman birbirimize inandık ve bu başarıyı elde ettik. İstanbul'a geldiğimizde ne kadar büyük bir iş başardığımızın farkına daha çok vardık" dedi. Kazandıkları şampiyonluğun kendisi için anlamını, "Kariyerime başladığımda bana eğer, 'Bir tek dilek hakkın var. Ne dilersin?' diye sorsalardı, 'G.Saray formasıyla Avrupa şampiyonluğu' derdim" şeklinde özetleyen Işıl, "Biz geçmiş sezonlarda da Sekizli Final oynadık. Geçen sezon üzücü bir şekilde kötü maçlar çıkardık. Bunlar bizim için önemli bir tecrübe oldu. Hocamız da sezon başından beri kazanacağımıza olan inancını bize hissettirdi. Sahada onun öğrettiklerini yapmaya çalıştık. Kazandığımız bu kupa kendisinin ne kadar büyük bir çalıştırıcı olduğunun da göstergesi" diye konuştu.

Sırada lig şampiyonluğu var

Finale iki Türk takımının çıkmasının kendilerini çok sevindirdiğini dile getiren başarılı oyuncu, "F.Bahçe geçen sezon da final oynama başarısı göstermişti. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. Bizim adımıza güzel bir sonuç oldu, çok mutluyuz" dedi. Avrupa şampiyonu olmanın gururunu yaşadıklarını ancak lig şampiyonluğu hedefi için de mücadelenin devam ettiğini hatırlatan Işıl, "Sezon başında koyduğumuz üç hedef vardı. Türkiye Kupası'nı kazanmak, Avrupa'da başarılı olmak ve lig şampiyonluğu. Şimdi bu başarıyı doyasıya yaşıyoruz ancak yarından itibaren unutup lige konsantre olacağız. Bu şampiyonluğu da gerçekten çok istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

G.Saray'da mutluyum

"Adın transfer listelerinin ilk sırasında. G.Saray'dan ayrılacak mısın?" sorumuza Işıl, "Bu tarz teklifler her sene geliyordu. Neden bu sene çok konuşuluyor anlamış değilim ama belki başarı geldiği içindir. Geçtiğimiz yıllarda da hep bu dönemlerde teklifler vardı. Ben şu anda G.Saray Odeabank forması giyiyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün motivasyonum ve konsantrasyonum da kalan hedefimizi gerçekleştirmek adına. Önümüzdeki sezonun başlamasına çok uzun bir süre var. Bunu konuşmak için çok erken. Bekleyip göreceğiz" cevabını verdi. nbsp;
Galatasaray Odeabank'ın Işıl'ı beklemede

Kupa bize nasip oldu
Başantrenör Ekrem Memnun, "F.Bahçe ile final oynamak çok güzel bir tesadüf oldu. Türk kadın basketbolunun tepe noktasıydı. Yıllardır iki kulübün yaptığı yatırımların karşılığını alması, tüm dünyanın gözü önünde böyle güzel bir maça çıkması, bunların hepsi hoş bir tesadüf. Şampiyonluğu Türkiye getirmek ise bize nasip oldu" diye konuştu.
Galatasaray Odeabank'ın Işıl'ı beklemede
SEZON BİTSİN...
Rus takımlarının gözdesi haline gelen Işıl Alben, G.Saray'da mutlu olduğunu söyledi. Geçmiş sezonlarda da teklifler aldığını belirten Işıl, durumu sezon sonunda değerlendireceğini ifade etti. nbsp;
Galatasaray Odeabank'ın Işıl'ı beklemede

Önce Moskova, sonra İstanbul
Türk basketbolunda bir ilki gerçekleştiren G.Saray Odeabank'ın oyuncuları, "duran adam" pozunu Moskova'nın ardından bu defa Abdi İpekçi Spor Salonu'nda verdi.
Haber: Turgay Sakarya
(Fotoğraflar: Arif Yaman)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...