Cimbom ezber bozdu: Neredeyse tüm kadroyu yenilediler

- Güncelleme:
Cimbom ezber bozdu: Neredeyse tüm kadroyu yenilediler

Spor Haberleri

“Çok transfer başarı getirmez” düşüncesi Aslan’da karşılık bulmadı. Sezon başında 13, devre arasında 3 yeni takviye yapan sarı kırmızılılar ligde en yakın rakibine 9 puan fark attı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray, sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyor. Aslan bu yolda futbolun altın kurallarını da altüst ediyor. Hepimizin diline pelesenk olmuş “Çok transfer başarı getirmez” cümlesi sarı kırmızılılar için geçerli değil! Cimbom sadece kadrosuna takviye yapmadı, âdeta A’dan Z’ye bütün bölümlerini baştan kurdu. Dursun Özbek’in ikinci dönem için koltuğu Burak Elmas’tan devralmasıyla birlikte önce teknik adam değişti. Göreve gelen Okan Buruk da bütün teknik kadroyu yeniledi. 

ARAYI BOŞ GEÇMEDİ

Sonrasında ise sezon başında 13 yeni takviyeyle son model bir takım kuruldu. Bu kadroyla Galatasaray, bir maçı eksik Fenerbahçe’nin 9 puan önünde zirveye yerleşti. Deprem sebebiyle lige verilen aradan sonra ilk maçını Gaziantep FK ile yapacak olan sarı kırmızılılar Gaziantep ekibinin ligden çekilmesiyle daha oynamadan bir 3 puan daha hanesine yazdırdı. Sarı kırmızılıların galibiyet serisi de otomatik olarak 13 maça çıktı. Devre arasında da şu ana kadar üç transfer yapan Aslan, gücüne güç katarak şampiyonluk rezervasyonu yaptırdı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...